Zomerse ontmoeting! Maak kennis met Orionplein

Ben jij klaar voor een avontuurlijke zomer? Heb je een hart voor ouderenzorg en een passie voor avontuur? Dan hebben wij iets bijzonders voor jou. Op 28 juni organiseren we een zomerse ontmoeting van 14.30 tot 16.00 uur voor de cliënten van Orionplein en Sterrenberglaan 10. Stof je verrekijker af, trek stevige schoenen aan en kom deze dag een kijkje bij ons nemen.

Op 28 juni organiseren we een zomerse ontmoeting van 14.30 tot 16.00 uur voor de cliënten van Orionplein en Sterrenberglaan 10.
Stof je verrekijker af, trek stevige schoenen aan en kom deze dag een kijkje bij ons nemen. Samen verkennen we het terrein en ontmoeten we cliënten, collega’s en verwanten van de locaties. Tijdens deze gezellige middag, met onder andere een mobiele boerderij, hopen we dat je ontdekt hoe leuk het werk in de VG-ouderenzorg is en hoe we samen het leven van onze cliënten nog aangenamer kunnen maken. We kunnen je deze middag ook van alles vertellen over werken en leren bij Abrona. Graag tot later!

Warme groet, Tanja (Recruiter) en Bea (Teamleider)

Vergeet je niet aan te melden via select [at] abrona.nl (subject: Ik%20kom%20naar%20de%20Boerderij%20op%2028%20juni)  zodat we je nog nadere informatie kunnen sturen. 

Meer weten? Neem contact op met Tanja Legemaat (recruiter) - Telefoon 06-50020158